Ard van Peppen

Profvoetballer en aanvoerder van Roda J.C. Kerkrade. 
 

 “De gedachtegang die zit achter het waardebeleggen past bij mijn lange termijnvisie en het feit dat ik niet voor mijzelf, maar voor mijn kind en haar toekomst beleg”

“Aangezien ik geld op de spaarrekening had, ben ik via de bank gaan beleggen in een van hun fondsen. Niet lang daarna kwam ik in aanraking met Vimco en verbaasde ik mij vanaf het eerste moment, in tegenstelling tot de bank, over de hoeveelheid informatie die gegeven werd over het beleggen. Er werd duidelijk verteld in welke bedrijven werd belegd en waarom deze bedrijven zijn uitgekozen. Uitstekende bedrijven uitkiezen en deze voor een goed(kop)e prijs aankopen. Voor mij klonk dit als een sterke strategie.”

“De gedachtegang die zit achter het waarde-beleggen past dan ook bij mijn langetermijnvisie en het feit dat ik niet voor mijzelf, maar voor mijn kind en haar toekomst beleg. Het grondig analyseren van bedrijven en het geduldig afwachten van het juiste aankoop- en verkoopmoment geeft mij het overtuigende gevoel dat ik zonder stress mijn vermogen kan laten toenemen.”

“De constante stroom van informatie en de openheid over de vele bedrijven die worden geanalyseerd zorgt ervoor dat ik niet alleen weet, maar ook merk dat het team van Vimco er bovenop zit en altijd bezig is met het rendement van mij en de vele cliënten. Het is gewoon zonde om geld op de spaarrekening te laten staan, dus ik ben blij dat ik nu heb gekozen voor een actieve manier van omgaan met mijn spaargeld. Het enige wat ik heb gedaan is dat ik een keer de tijd heb genomen om te gaan zitten met het team van Vimco en sindsdien heb ik een prachtig rendement zonder dat ik mij daarvoor hoef in te spannen.”

 

Copyright © 2018 Vimco Luxembourg S.A. All rights reserved      |      Disclaimer      |      Powered by Manieu.nl