Events

 

International Value Investing Conference 2017 - Luxembourg

Op 16 november 2017 organiseert Vimco de International Value Investing Conference (IVIC) 2017 in Luxemburg. Het doel van de conferentie is om ideeën over value beleggen uit te wisselen tussen financiële professionals in een open en inspirerende setting. Samen met vooraanstaande sprekers uit de wereld van value beleggen verkrijgen bezoekers interessante inzichten en concrete beleggingsideeën. De IVIC is bovendien een uitgelezen mogelijkheid om te netwerken.

De sprekers

De keynote sprekers zijn Alexander Roepers (Atlantic Investment Management) en Bob Robotti (Robotti & Company). Tien bekende value beleggers zullen zich bij de keynote sprekers voegen. 

Elke spreker presenteert binnen een tijdsbestek van een half uur interessante beleggingsfilosofieën en behandelt een beleggingscasus uit zijn of haar fonds. Het doel is om inzicht te krijgen hoe verschillende fondsmanagers hun due diligence uitvoeren en potentiële bedrijven analyseren om in te beleggen.

Goed doel

De opbrengsten van de conferentie worden geschonken aan een goed doel. Dit jaar heeft onze goededoelencommissie de Against Malaria Foundation geselecteerd. Kijk voor meer informatie op de website www.againstmalaria.com.

Tickets

Er zijn maar 150 plaatsen, dus boek snel uw kaarten en profiteer van de Early Bird korting!

TICKETS >

De bezoekers

De doelgroep van de conferentie is buy-side beleggingsprofessionals, zoals:

Family Offices
Foundations / Endowments
Beleggingsafdelingen van verzekeraars
Pensioenfondsen
Sovereign Wealth Fund
Fund of Funds
Institutional Fund Managers
Vermogensbeheerders / adviseurs
High Net Worth Individuals
Investment Bankers
Consultants
Private Equity Managers

Copyright © 2018 Vimco Luxembourg S.A. All rights reserved      |      Disclaimer      |      Powered by Manieu.nl