Events

 

International Value Investing Conference 2018 - Luxembourg

Op woensdag 24 oktober 2018 organiseert Vimco de International Value Investing Conference (IVIC) 2018 in Luxemburg. Het doel van de conferentie is om ideeën over value beleggen uit te wisselen tussen financiële professionals in een open en inspirerende setting. Samen met vooraanstaande sprekers uit de wereld van value beleggen verkrijgen bezoekers interessante inzichten en concrete beleggingsideeën. De IVIC is bovendien een uitgelezen mogelijkheid om te netwerken. Het congres wordt tevens voorafgegaan aan een exclusief diner met de sprekers op dinsdag 23 oktober 2018.

De sprekers

Vooraanstaande sprekers zijn onder andere Alexander Roepers (Atlantic Investment Management) en Bob Robotti (Robotti & Company). Tien bekende value beleggers zullen zich bij hen voegen tijdens IVIC 2018. 

Elke spreker presenteert binnen een tijdsbestek van een half uur interessante beleggingsfilosofieën en behandelt een beleggingscasus uit zijn of haar fonds. Het doel is om inzicht te krijgen hoe verschillende fondsmanagers hun due diligence uitvoeren en potentiële bedrijven analyseren om in te beleggen.

Goed doel

De opbrengsten van de conferentie worden geschonken aan een goed doel. Dit jaar heeft onze goededoelencommissie de Against Malaria Foundation geselecteerd. Kijk voor meer informatie op de website www.againstmalaria.com.

Tickets

Er zijn maar 150 plaatsen, dus boek snel uw kaarten en profiteer van de Early Bird korting!

TICKETS >

De bezoekers

De doelgroep van de conferentie is buy-side beleggingsprofessionals, zoals:

Family Offices
Foundations / Endowments
Beleggingsafdelingen van verzekeraars
Pensioenfondsen
Sovereign Wealth Fund
Fund of Funds
Institutional Fund Managers
Vermogensbeheerders / adviseurs
High Net Worth Individuals
Investment Bankers
Consultants
Private Equity Managers

Copyright © 2019 Vimco Luxembourg S.A. All rights reserved      |      Disclaimer      |      Powered by Manieu.nl