Events

Relatieavonden

Wij organiseren op regelmatige basis informatieavonden en thema-avonden voor geïnteresseerde relaties. Wilt u ook een van deze avonden bijwonen, of een persoonlijk gesprek bij u thuis inplannen?

CONTACTEER ONS > 

International Value Investing Conference 2019 - Luxembourg

Op woensdag 6 november 2019 organiseert Vimco de International Value Investing Conference (IVIC) 2019 in Luxemburg. Het doel van de conferentie is om ideeën over value beleggen uit te wisselen in een open en inspirerende setting. Samen met vooraanstaande sprekers uit de wereld van value beleggen verkrijgen bezoekers interessante inzichten en concrete beleggingsideeën. Het IVIC is bovendien een uitgelezen mogelijkheid om te netwerken. Het congres wordt tevens voorafgegaan aan een exclusief diner met de sprekers op dinsdag 5 november 2019.

De sprekers

Vooraanstaande sprekers zijn onder andere Andrew Brenton (Turtle Creek Asset Management), Greggory Warren (Morningstar, tevens panellid bij de Berkshire Hathaway aandeelhoudersvergadering), Dr. Hendrik Leber (ACATIS), Andres Allende (Cobas Asset Management) en Alexander Roepers (Atlantic Investment Management).  

Elke spreker presenteert binnen een tijdsbestek van een half uur interessante beleggingsfilosofieën en behandelt een beleggingscasus uit zijn of haar fonds. Het doel is om inzicht te krijgen hoe verschillende fondsmanagers hun due diligence uitvoeren en potentiële bedrijven analyseren om in te beleggen.

 
Goed doel
 
De netto-opbrengsten van de conferentie worden geschonken aan een goed doel. Dit jaar heeft onze goededoelencommissie de Against Malaria Foundation geselecteerd. Kijk voor meer informatie op de website www.againstmalaria.com/ivic.
 

Copyright © 2022 Vimco Luxembourg S.A. All rights reserved      |      Disclaimer      |      Powered by Manieu.nl