Hans Gielkens

Voormalig Chief Financial Officer bij Koninklijke DSM N.V. 
 

 “Vimco heeft een bescheiden, maar professioneel team van toegewijde en ervaren professionals en beschikt over een immens netwerk, waardoor zij vaak al heel vroeg bepaalde ontwikkelingen in de markt waarnemen en daarop in kunnen spelen.”

“Na minder goede ervaringen bij een landelijke vermogensbeheerder ben ik overgestapt naar Vimco. Dit is meer een boutique huis, met een duidelijke beleggingsstrategie en een persoonlijke touch. De focus ligt op value beleggen en daarvoor hebben zij eigen fondsen ontwikkeld, tevens hebben zij ook toegang tot Amerikaanse investeringsfondsen die voor individuele beleggers hier niet bereikbaar zijn. Door de gekozen strategie is het neerwaartse risico beperkt. De rendementen zijn zeer positief en de kosten zijn laag, 1% dat is alles! Het huis is gevestigd in Luxemburg, om vandaar uit de Europese markt verder te kunnen ontwikkelen, maar een belangrijk deel van het team komt uit Nederland.”

“Ieder kwartaal komen de adviseurs de performance bespreken en aanpassingen in de portfolio en het beleggingsbeleid toelichten. Vimco heeft een bescheiden, maar professioneel team van toegewijde en ervaren professionals en beschikt over een immens netwerk, waardoor zij vaak al heel vroeg bepaalde ontwikkelingen in de markt waarnemen en daarop in kunnen spelen.”

“Dit alles spreekt mij zeer aan en ik betreur het nu dat ik niet veel eerder ben overgestapt. Als CFO heb ik er alle vertrouwen in, dat mijn vermogen door Vimco goed wordt beheerd.”

 

 

Copyright © 2022 Vimco Luxembourg S.A. All rights reserved      |      Disclaimer      |      Powered by Manieu.nl