Research

Het ervaren en vooraanstaande researchteam van Vimco heeft internationaal voet aan de grond. De vermogensbeheerders en beleggingsanalisten gaan op zeer regelmatige basis naar beurzen en conferenties over de hele wereld, om zo de meest aantrekkelijke bedrijven te selecteren die in de klantportefeuilles worden opgenomen. Daarnaast organiseert Vimco jaarlijks haar eigen value congres in Luxemburg: de International Value Investing Conference.

Het onderzoek en de beleggingsanalyses van Vimco zijn gratis beschikbaar voor de vermogensbeheerklanten van Vimco. Tevens krijgen klanten een uitgebreide wekelijkse nieuwsbrief met updates over de bedrijven in hun portefeuille.

Berkshire Hathaway

Een mooi voorbeeld van een familie investeringsholding die al sinds jaar en dag deel uitmaakt van de portefeuille van Vimco is Berkshire Hathaway.

Het Noord-Amerikaanse Berkshire Hathaway (NYSE: BRK-B) is het bedrijf van superbelegger Warren Buffett. Deze investeringsholding is uitgegroeid van een verzekerings- en investeringsbedrijf naar een waar conglomeraat van tientallen op zichzelf staande bedrijven actief in uiteenlopende sectoren zoals verzekeringen, spoorwegen, energie, luchtvaart, maakindustrie, detailhandel en vele anderen. 

Op basis van Buffett’s value strategie is het bedrijf in staat geweest om de intrinsieke waarde sinds 1965 met meer dan 20% per jaar te laten groeien, waarmee het bedrijf de S&P 500 index ruim voor bleef (zie onderstaande grafiek). 

Gratis bedrijfsanalyse

Wij schrijven regelmatig bedrijfsanalyses voor onze klanten. Om nader kennis te maken met onze beleggingsvisie, verschaffen wij u graag een gratis bedrijfsanalyse. U kunt deze opvragen door op onderstaande knop te klikken.

Ontvang de gratis analyse >
 
Berkshire Hathaway versus de S&P 500

Copyright © 2022 Vimco Luxembourg S.A. All rights reserved      |      Disclaimer      |      Powered by Manieu.nl